Kamers

                                          Deluxe Comfort

Deze kamer bevindt zich op de begane grond en heeft een terras met zicht op het zwembad. De kamer is voorzien van airco, vloerverwarming en TV. Een badkamer met regendouche.

kamer 1
kamer 2

                                          Deluxe Comfort

Deze kamer bevindt zich op de begane grond en heeft een terras met uitzicht op de tuin met prachtige amandel-, vijgen- en olijfbomen. De kamer heeft airco en vloerverwarming  en is voorzien van een ruime badkamer met regendouche. 

badkamer kmr 2
kamer 3

                                                  Deluxe Comfort

Deze kamer bevindt zich op de begane grond en heeft een terras met uitzicht op de tuin met prachtige amandel-, vijgen- en olijfbomen. Voorzien van ruime badkamer met regendouche. Tevens is de kamer voorzien van airco, vloerverwarming en TV. Een extra bed in deze kamer is mogelijk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
kamer 4

                                          Deluxe Comfort

Deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping. Heeft een balkon met uitzicht op onze tuin met prachtige amandel-, vijgen- en olijfbomen. Voorzien van ruime badkamer met regendouche en bidet. Tevens is de kamer voorzien van airco, vloerverwarming en TVEen extra bed in deze kamer is mogelijk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
kamer 5

Deluxe Master

Deze zeer ruime kamer bevindt zich op de eerste verdieping. En heeft twee balkons en een dakterras met prachtig uitzicht over Pinhal valei. Voorzien van ruime badkamer met een bad, inloop- en regendouche.Tevens is de kamer voorzien van airco, vloerverwarming en TV. De Master is geschikt voor 6 personen.